Projekt
Moj COOL laboratorij

Igra s edukativnim sadržajima - OŠ Budrovci

Na početku projektnih aktivnosti naučite nešto o našoj školi kroz egukativnu igru "Upoznajmo se"

Ispišite sve priložene datoteke i slijedite upute za izradu igre.

Nakon što ste ispisali dokumente...

Na drugu stranu papira ispišite naslovnu stranicu s dokumenta
5upoznajmo_se_naslovna.JPG

Sve prethodno ispisane stranice, osim dokumenata koje sadrže ipis kutije, potrebno je okrenuti i na poleđinu ipisati sadržaj dokumenta koji se nalazi gore priložen.

Izrezivanje kutije i kartica

Potrebno je izrezati kartice koje ste ispisali. Nakon što se izrezali kartice, izrežite i kutije. U prilogu je se nalazi tri primjer kutija. Za voju igru odaberite jedan primjer i izrežite ga. Za igru možete odabrati i kartice koje želite koristiti. Ukoliko se neke kartice javljaju dva puta, možete ih izostaviti.
Zbog više mogućnosti igre, napravili smo nekoliko verzija kartica i na raspolaganju vam dajemo da birate koje parove želite uključiti u igru.


Upoznajmo školu i mjesto

Puno činjenica i sadržaja o našoj školi i učenicima možete pronaći na stranici škole: http://os-budrovci.skole.hr/. Ono najvažnije smo izdvojili i dostupno je na stranici: Upoznajmo OŠ Budrovci.

Upoznajmo pravila igre

U igri se natječu dva igrača. Cilj je upoznati školu i prikupiti što više točnih parova. Igrači biraju parove naizmjenično, i to tako da otvaraju po dvije karte. Treća osoba provjerava ispravnost odabranih parova i jedino ona smije imati tablicu s ispravno složenim parovima.

Napokon zaigrajmo :-)

Nadamo se da će vam ovaj način upoznavanja naše škole biti zanimljiv. Pokušali smo napraviti sadržaje koji će zahtjevati i malo vaše angažiranosti, ali i one koji će vam dati motivaciju da nešto tako napravite za sebe.

Osnovna škola Budrovci - 2016/2017